Tayo

TAYO is een energiek en onafhankelijk agentschap met een uitgesproken passie voor en expertise in Brand Marketing. Het bureau is de ideale partner voor trade merken die hun globale imago op lange termijn willen ontwikkelen door hun lokale verkeer op korte termijn te activeren.

Filosofie

Handelen heeft enkel zin als de handeling een optimaal resultaat biedt, de naamsbekendheid versterkt en aanzet tot kopen. Tayo biedt u eenvoudige, doeltreffende en relevante communicatie. Tayo communiceert niet ‘om te communiceren’. Al onze acties hebben een dubbele ambitie: uw merk meer zichtbaarheid bieden en uw consumenten aanzetten te kopen. Onze acties blinken uit in doeltreffendheid, maar genieten ook steeds heel wat sympathie.

Hun eenvoudige mechanisme en hun creativiteit staan altijd ten dienste van een sterk idee dat uw merk zal boosten.

Diensten

Een waaier aan mogelijkheden met slechts een doel: uw voldoening. Dankzij de ervaring van zijn oprichters, Loïc Van de Put en Arnaud Grandjean, kan Tayo vandaag Brand Marketingcampagnes opzetten met als doel de activering van de consumenten, de interactie tussen de consumenten onderling en met het merk en ten slotte, de klantenbinding. Van aanwezigheid op radio en televisie tot above the line campagnes via direct marketing, het gebruik van nieuwe technologieën, guerrilla marketing, buzz of evenementen: Tayo komt steeds tegemoet aan uw resultaatsgerichte eisen en schenkt uw merk een reële sympathie.

Tayo, uw Brand Booster op lange termijn.

VIEW OUR WORK


Your Brand Booster

Let’s Work Together

TELL US ABOUT YOUR PROJECT
GET IN TOUCH!